Welkom op de website van onze school

GO! Leefschool Eikenkring is een kleine, groene school op de grens tussen Lochristi en Lokeren. Onze school is een methodeschool van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Het is een basisschool voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar met dezelfde eindtermen als elke andere school. We hebben wel onze eigen visie en we leggen graag onze eigen accenten.29 oktober 2017

Spaghetti Festijn 2017
Op zondag 26 november organiseert de ouderwerking van onze school hun zesde spaghettifestijn.
Ons hoofddoel blijft uiteraard het welbehagen van de kinderen en de opbrengsten gaat integraal naar hun werking. Vorige inkomsten gingen naar het speeltuig in de achtertuin en de aankoop van heel wat digitale items bewezen reeds hun nut.
Ook deze keer  blijven we verder sparen voor het verfraaien van onze buitenruimte met een speeltuig voor de kleuters en het buitenforum.

Het festijn gaat opnieuw door in de witte festivaltent op Puyenbroeck om tot een heus samenzijn.
Je aanwezigheid is niet alleen van uiterst belang, ze is noodzakelijk. Breng vrienden en familie rond tafel en geniet van een middag gezelligheid.  
Je bent welkom vanaf 11:00 en kan alvast starten met een aperitief en je eerste honger stillen met een bordje fijne hapjes.

Voor de spaghetti betaal je als volwassene 10 euro, kinderen slechts 5 euro. Je hebt ook een vegetarisch aanbod en je kan je bord meerdere keren bijvullen. 
Wie graag wil, kan ook spaghettisaus bestellen om mee te nemen (10 euro/liter) of op school op te halen, waardoor je toch je steentje kan bijdragen indien je niet aanwezig kan zijn.
Start meteen met uitnodigen en inschrijven kan via deze link. Op 19 november sluiten we de inschrijvingen af.
Een fantastische werkgroep maakt deze dag mogelijk, maar we hebben extra handen nodig. 
Onder deze link vind je het aanbod waar hulp gewenst is.